Klaar om je zelfvertrouwen te vergroten? Het is tijd voor de authentieke jou!

Ik leer je jouw belemmerende gedachtes om te buigen naar een positieve en realistische mindset, zodat jij je niet langer laat leiden door je angsten en onzekerheden.

Welk van deze resultaten zou jij willen?

“Ik bijna geen last meer van negatieve gedachtes”

“Maya helped me to realise my strong sides and qualities”

“Ik durf beter te handelen, fouten maken is oké”

Ik help mensen zoals jij aan resultaten zoals deze.
Ben jij de volgende?

Klinkt dit bekend?

Je bent bang om te falen, dat je ‘niet goed genoeg’ bent. Je laat je leiden door je onzekerheden, en dat beïnvloed je werk, maar ook je energie privé

Dan is het verleidelijk om enge situaties uit de weg te gaan. Bijvoorbeeld door een andere baan te zoeken, mensen af te stoten of nieuwe ervaringen geen kans te geven. Maar daar los je het probleem niet mee op. Je neemt je onzekerheid gewoon onder je arm met je mee.

Zou het dan niet beter om meer zelfvertrouwen te hebben?

De harde waarheid is...

persoonlijke groei komt niet zomaar aanwaaien.

Onzekerheden dragen we vaak al sinds jongs af aan bij ons. Die zijn ooit ongemerkt in ons brein geslopen en beïnvloeden hoe we denken over onszelf en de wereld om ons heen. Ze komen boven water als ‘belemmerende gedachtes‘, en kleuren jouw perceptie van jezelf en je omgeving.

Maar ik zal je mijn geheim verklappen

Het is niet moeilijk om van die negatieve, belemmerende overtuigingen af te komen. Er is vooral veel herhaling voor nodig. 

Je moet je brein als het ware ‘herprogrammeren’ om op een positievere, of op zijn minst, opbouwende manier naar jezelf te gaan kijken.

En dat gebeurt, helaas, niet van de één op de andere dag.

Hoe weet ik dat allemaal zo zeker?

😞 Omdat ik er ook ooit van overtuigd was dat ik niet goed genoeg was

🛑 Ik me liet tegenhouden door mijn angsten en onzekerheden

🦶 Ik liet anderen over me heen lopen.

🔇 En ik zei nooit wat omdat ik nooit het gevoel had dat ik iets toe te voegen had. 

Ik heb het werk verricht dat nodig was om mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn zelfbeeld te herstellen.
 
En nu?
Ik weet wat ik waard ben en waartoe ik in staat ben. En sterker nog, ik heb mijn eigen bedrijf gestart met als doel anderen hun eigenwaarde in te laten zien! En voor mij is er niks mooiers dan dat. 

Mijn naam is Maya, en dit is mijn verhaal

Mijn zelfvertrouwen was altijd een heel fragiel iets. Kleine tegenslagen konden me dagen, soms zelfs weken dwars zitten. Depressieve gevoelens waren niet onbekend voor mij.

Maar daar iets aan doen? Mij niet gezien.

Van baan veranderen, verhuizen en mijn leven totaal op z’n kop gooien, leken dé manieren om met een ongemakkelijke situatie om te gaan. Maar vluchten was niet de oplossing op mijn probleem.

Pas toen ik ging werken aan mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen, leerde ik hoe ik moest omgaan met lastige situaties.

Een duurzame verandering in de manier hoe ik naar mezelf kijk en tegen mezelf praat zorgde ervoor dat ik mezelf niet meer definieer door mijn tekortkomingen. Ik durf te laten zien wie ik ben. Ik doe de dingen waar ik blij van word. Ik ben oké (en zelfs blij) met wie ik ben. En als ik weer in een dip beland, weet ik wat ik moet doen om daaruit te komen.

En dat geeft me een rust, die ik nooit eerder ervaren heb.

Coach blikt vooruit

Wat een beter zelfbeeld je kan opleveren:

Coach Den Haag of online

✅ Je laat jezelf minder beïnvloeden door negatieve ervaringen of resultaten.

✅ Je belemmerende overtuigingen zijn minder frequent, minder sterk, en kunnen met tijd helemaal verdwijnen.

✅ Je bent minder terughoudend om nieuwe dingen te proberen.

✅ Je durft jezelf meer te laten zien en meer van jezelf te laten horen.

✅ Over het algemeen zit je beter in je vel, en dat is zichtbaar voor anderen.

✅ Je durft beter van je af te bijten en je grenzen aan te geven.

✅ Je accepteert wie je bent, en ook wat je niet bent.

En dat is nog niet alles...

✅ Je laat je minder leiden door de verwachtingen van anderen.

✅ Je ontdekt je authentieke zelf.

✅ Je krijgt een realistischere mindset.

✅ Je wordt je bewust van je kwaliteiten en vaardigheden.

✅ Je bent veerkrachtiger en weet wat je kunt doen in geval van tegenslag.

Van zelfinzicht tot zelfvertrouwen

Wat je te wachten staat als wij samen gaan werken

Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking leren we elkaar beter kennen en formuleren we wat exact jouw doel is. Als jij een goed gevoel hebt bij mij en ik denk dat wat ik bied aansluit bij jouw behoeftes, kunnen we samen aan de slag!

Note: Jouw welzijn staat voor mij op de eerste plaats. Als ik denk dat dit traject niet geschikt is voor jou, zal ik dit eerlijk aangeven. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat ik het idee hebt dat je beter geholpen kan worden door een psycholoog dan een coach. Of omdat ik je niet als onzeker ervaar, maar je even in een rotsituatie zit. In zo’n geval kan ik weigeren met je in zee te gaan, maar geef ik je altijd een reden en – indien gewild – mogelijk advies voor een alternatief.

De methode die ik gebruik voor het opbouwen van zelfvertrouwen is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en bestaat uit vier stappen:

 1. Herkenning, inzien wat voor situaties jouw zelfbeeld negatief beïnvloeden
 2. Bewustwording van je negatieve overtuigingen – Hoe klinkt jouw self-talk?
 3. Het uitdagen van de negatieve overtuigingen – In hoeverre kloppen deze?
 4. Het ombuigen van de belemmerende overtuigen in een meer positieve en/of realistische mindset

Tijdens het traject lopen deze stappen door elkaar heen. Dit komt omdat ook de eerdere stappen – herkenning, bewustwording en uitdagen – herhaling nodig hebben om jezelf een nieuwe manier van denken aan te leren.

Stap 1

Identificeer de aanleiding: Wat triggert jouw negatieve gedachten?

In deze eerste stap gaan we samen op zoek naar de specifieke situaties en gebeurtenissen die negatieve gedachtes en overtuigingen bij jou oproepen.

Door deze triggers te herkennen, krijg je inzicht in wat jouw zelfbeeld negatief beïnvloedt – de eerste stap naar een duurzame verandering!

Stap 2

Gedachtepatronen onder de loep - Word je bewust van je innerlijke dialoog

Zonder exact te weten wat je belemmerende overtuigingen zijn, kun je je mindset niet veranderen. In die triggerende situaties, wat zijn de exacte gedachtes en overtuigingen die je over jezelf maakt? Wat hoor je jezelf zeggen?

Dit soort negatieve statements, die vaak beginnen met ‘ik ben…’, zijn jouw belemmerende gedachtes, die je ervan weerhouden je authentieke zelf te zijn en om te doen waar jij gelukkig van wordt.

Stap 3

Realiteitscheck – Don’t believe everything you think

Nu is het tijd om de geldigheid van die negatieve overtuigingen in twijfel te trekken. Hoe realistisch zijn de eisen die je aan jezelf stelt? Verwacht je hetzelfde van anderen? Is wat je wilt eigenlijk wel haalbaar? Rekenen anderen jou hier ook zo op af?

Veel negatieve gedachtes over onszelf staan vol met misvattingen, onwaarheden, overdreven negativiteit en hebben een gebrek aan nuance. Realiseren dat je gedachtepatroon vol met denkfouten staat, is een lifechanging.

Stap 4

Hét geheim voor een duurzame verandering in de manier hoe jij jezelf ziet

De laatste fase is het ombuigen van die negatieve gedachtes en het weerleggen van de focus op wat positief en realistisch is. Je leert hoe je die diepgewortelde, belemmerende gedachten vervangt door positievere en realistischere overtuigingen.

Hiermee creëer je een gezonder en meer zelfverzekerd gedachtepatroon, waardoor je beter in staat bent jezelf te zijn, je meer rust krijgt en jezelf accepteert zoals je bent.

Klaar voor het ombouwen van je zelfbeeld voor meer zelfvertrouwen en rust?

Laten we samenwerken! Dit is wat je investeert

Quick Confidence Check-up

Een één-op-één coachingssessie, over een situatie naar jouw keuze, gerelateerd aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

€149,- incl. btw

(Re)gain your Confidence Programme

 • Gratis en vrijblijvende kennismaking
 • 6 een-op-een coachingsessies
 • Het (Re)gain your confidence werkboek, met 10 opdrachten voor meer zelfvertrouwen
 • Optionele wekelijkse reminders en check-ins per e-mail

€699,- incl. btw

Self-image Repair Programme

 • Gratis en vrijblijvende kennismaking
 • 8 een-op-een coachingsessies
 • Het (Re)gain your confidence werkboek, met 10 opdrachten voor meer zelfvertrouwen
 • Het Soul-searching werkboek, met 5 opdrachten om jezelf te (her)ontdekken
 • Optionele wekelijkse reminders en check-ins per e-mail of WhatsApp

€999,- incl. btw

€149,- incl. btw

€699,- incl. btw

€999,- incl. btw

Heb je iets anders in gedachten?
Neem contact met me op. Samen maken we een pakket op maat!

Het enige wat je nu hoeft te doen, is kiezen

❌ Je kunt aan jezelf blijven twijfelen en je laten leiden door je onzekerheid.

✅ OF je kunt jezelf een gezondere en productievere mindset aanleren waarmee je steviger in je schoenen staat.

❌ Je kunt je onzekerheid bij je blijven dragen, waar je ook naartoe gaat. 

✅ OF je kunt leren jezelf te accepteren zoals je bent en de buitenwereld kennis laten maken met je waren ‘ik’.

De keuze is aan jou. Hoe je over 6 maanden in het leven staat, is het resultaat van wat je vandaag kiest.

Dus vertel me, hoe wil je in het leven staan?
Jij KUNT deze verandering maken. Met motivatie en de juiste methode en hulp, kun je zelfverzekerder door het leven gaan. Start vandaag en leer jezelf een gezondere en meer productieve mindset aan.

Heb je vragen? Ik heb antwoorden!

Soms blijven we dingen uitstellen omdat het nooit het ‘perfecte moment’ lijkt te zijn. Kans is, dat het perfecte moment nooit komt.

De eerste stap is altijd het moeilijkst, maar als jij denkt dat mijn traject jou kan helpen, en je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met je zelfbeeld en zelfvertrouwen? Ik zeg doen!

Als je bang bent dat je niet genoeg tijd hebt, kunnen we samen afspraken maken over hoe vaak en hoe lang we elkaar spreken. 

We plannen eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Als we er beide een goed gevoel bij hebben, stuur ik je een coachingscontract op. Hier staan de afspraken in die we met elkaar hebben gemaakt.

Na (de eerste) betaling ontvang jij het werkboek en plannen we onze eerste sessie in. Vanaf dat moment gaan we direct aan de slag! Met de opdrachten uit het werkboek, maar ook met extra vragen en eventuele praktijkopdrachten die je tussen de sessies door uitvoert. Deze bespreken we vervolgens tijdens de sessies.

Aan het begin, in het midden en aan het einde van het traject zal ik je vragen een evaluatie in te vullen zodat we kunnen pijlen wat de voortgang is en hoe tevreden je bent over het traject en mijn ondersteuning. Wees hier vooral eerlijk in! Want bijstellen is mogelijk en er is altijd ruimte voor verbetering.

Iedere coachingssessie duurt 60 – 90 minuten, afhankelijk van hoeveel tijd we nodig hebben. De gratis en vrijblijvende kennismaking duurt 30 minuten.

Ik raad aan om iedere 2 weken een gesprek in te plannen. Zo houden we het warm en heb jij genoeg tijd om de opdrachten te maken naast je werk/studie.

Tijdens de sessies maken we afspraken over de dingen die je doet voor de volgende sessie. Daarbij hoort standaard een korte reflectie van de sessie die we zojuist hebben gehad. Zo kan ik terug zien wat jij uit die sessie gehaald hebt, en krijg jij de kans om het allemaal nog eens na te lopen, terwijl je een overzicht van je reis creëert.

Daarnaast zul je tussen de sessies door aan de slag gaan met opdrachten uit mijn werkboeken en eventueel met praktijkopdrachten die we speciaal op jouw situatie en doel afstemmen. 

Hoeveel tijd en energie daar precies in gaat zitten, kunnen we natuurlijk afstemmen. Krijg je de opdrachten niet af voor onze volgende afspraak? No worries! Laat me dit z.s.m. weten, indien nodig kunnen we iets anders afspreken.

We spreken elkaar online via een videobel tool. 

In overleg en tegen een meerprijs kunnen we ook in persoon afspreken in (de buurt van) Den Haag.

Dat kun je inderdaad doen. Er zijn genoeg boeken, blogs, video’s en noem het maar op die je hierbij kunnen helpen. Maar in mijn ervaring helpt het enorm om:

 1. Een stok achter de deur te hebben, iemand die ervoor zorgt dat je er écht mee bezig blijft.
 2. Iemand te hebben die je de juiste vragen stelt om écht tot de kern van het probleem te komen.
 3. Een methode te gebruiken die werkt. Het kan even duren voor je de juiste methode en oefeningen hebt gevonden voor JOU. En dat is iets waar ik je bij kan helpen. Ik werk met werkboeken die ik zelf heb samengesteld en ken de opdrachten door en door. Als ik jou eenmaal een beetje heb leren kennen, kan ik hopelijk ook een inschatting maken van welke opdrachten het beste bij jou passen. Daarom vraag ik je ook niet standaard om alle opdrachten te maken. De tijd die we samen hebben is kostbaar en die kunnen we het beste zo goed mogelijk besteden. 

Over het algemeen richt een psycholoog zich meer op heftige psychische klachten en op trauma’s uit het verleden. Een coach richt zich meer op persoonlijke ontwikkeling, het hier en nu en de toekomst.

Zolang je geen last hebt van bijvoorbeeld heftige psychische klachten of je lage zelfbeeld voortkomt uit ingewikkelde, onopgeloste trauma’s, kun je bij een coach terecht om te werken aan je zelfbeeld. Tijdens onze eerste kennismaking zal ik je vragen stellen om te pijlen of mijn traject geschikt is voor jou. Als ik denk dat je door een psycholoog behandeld moet worden, zal ik dit bij je aangeven en kun je je huisarts vragen om een verwijzing.

Dat kan zeker! Maar om te pijlen of ik je ook daadwerkelijk kan helpen met jouw probleem, vraag ik je wel om in je aanvraag enigszins uit te leggen waar je het over wilt hebben. Als het niet binnen mijn expertise valt en ik denk dat ik niet de juiste coach voor je ben, ben ik daar eerlijk over. Ik wil dat je goed geholpen wordt, ook als dat niet door mij gebeurt 🙂

Ja, dat kan! Na onze kennismaking, als we hebben bepaald samen te gaan werken, zal ik je vragen of je de investering in 1 of 3 facturen wilt ontvangen. Er zit 2 maanden tussen iedere factuur.

Precies om die reden geef ik je de optie om in termijnen af te rekenen.

Heb je meer twijfels? Stuur me vooral een berichtje.

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je meer informatie? Laat het me vooral weten!

Boek gratis & vrijblijvend je kennismaking

Boek een gratis gesprek van 30 minuten om te bespreken of mijn diensten bij jou passen.

Meld je aan!

En ontvang maandelijks e-mails vol tips verhalen die je kunnen helpen met het vergroten van je zelfvertrouwen. Je kunt je uiteraard ieder moment weer uitschrijven.